måndag 2 april 2012

Bakslag så det får dugar!

Jag skrek väl för tidigt om värmen,nu är vintern tillbaker med isiga nordanvindar och nattfrost.I natt var det -5°,men nu skiner solen.Snödroppar och Krokus har blommat över.Nu kommer julrosor,skilla och påskliljorna,fast det är inte många som blommar ännu.Ingen ide heller när det är så kallt om nätterna.


6 kommentarer:

 1. Hos mig har ingen krokus orkat slå ut än, det är bara att vänta på varmare tider:))
  Ha en trevlig påskhelg!

  SvaraRadera
 2. Det är ungefär samma stadium på våren hos dig som hos oss. Våra påskliljor och backsippor har kommit lika långt som dina.

  Vi måste ha nästan samma klimatzon! (1-2)

  Hoppas nu att påskveckan blir litet varmare mot slutet, även om vädertjänsten inte tror det! ;-)

  SvaraRadera
 3. Enligt zonkarta bor jag i zon 4.Trädgården på baksidan är skyddad med en hög tujahäck mot grannen,den ligger mot söder så visst har jag lite lägre zon där,solen gör sitt.Framsidan ligger mot norr och där har det inte kommit så långt.Påskvädret ser inte lovande ut.

  SvaraRadera
 4. Brrr, ja det är allt bra ruggigt, det är vitt på marken här även idag fast det har varit soligt och det är ju skönt. Men inga varma vindar i sikte. Men det är väl så det är aprilväder, håller tummarna för att våren kommer tillbaka snart.
  Ha det bra!
  Blomkärringen/gullvivan

  SvaraRadera
 5. Hej Renate!
  Ja, fy 17 så hemskt väder! Julrosor kan man skydda med en upp-och-nedvänd plastkruka - men då får man ha rätt stora till de stora plantorna.

  /Anja

  SvaraRadera