fredag 17 februari 2012

Mera fågelbilder

Bergfink

En blandat skara Kö till matbordet.

Grönfink.


Det är så trevligt med vinterfåglar inpå knuten.Igår var haär många Bergfinkar och Grönfinkar utöver mesarna.Någon enstaka Grönsiska såg jag med.Då gick det åt mat,idag såg jag inte så många.Bildspelet lyckades jag inte lägger in här så det blir bara bilder.Tyvärr är bilderna tagna innomhus dvs genom fönsterrutan.

3 kommentarer:

 1. Så många trevliga fåglar du har på besök. Vi matar också fåglarna och häromdagen såg vi några bergfinkar. Fick använda fågelboken för att veta att det var bergfinkar.
  Eftersom jag dagligen slänger ut majs och vete till våra höns, så har vi massor av fasaner, som står och väntar på frukost varje morgon!

  Hälsningar Märit

  SvaraRadera
 2. Visst är det trevligt med djurbesök i trädgården.Som gammal aktiv medlem i naturskyddföreningen har jag varit på ett antal fågelskadervandringar.Fågelläten har jag däremot svår med.I morgon måste jag tittta till mina gäster efter några dagar i Skåne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Renate. Mycket fina vinterbilder du lagt upp på din blogg. Att se fåglar både ute i naturen och hos en själv är mycket trevligt. Det blir alltid fågelbesök då och då. Hoppas att du får mycket fågelbesök nu till vintern. Här i Åsa har det inte blivit så mycket fåglar än. Men det kommer till vintern säkert här också.

   Radera